Accountants / Fiscalisten / Administratief Kantoor

Evenals andere beroepsbeoefenaren, zoals advocaten,notarissen en artsen, dient de accountant bij de uitoefening van zijn werkzaamheden in het algemeen te handelen met de zorgvuldigheid die van een redelijk bekwaam en redelijk handelend beroepsbeoefenaar mag worden verwacht.

stockfoto18

Om aansprakelijkheid te voorkomen moet de accountant zorgen voor een kwalitatief goede uitvoering van zijn opdracht. Dit lijkt een eenvoudig uitgangspunt, maar de praktijk is anders.

Accountants en medewerkers bij administratiekantoren krijgen vaak vragen over complexe financiële dossiers van hun klanten. Om deze klanten van de juiste expertise te voorzien schakelen zij de experts van Berkenhout Finance in.

Wij toetsen dossiers aan wetgeving en geven advies over de te nemen stappen. Zaken die dikwijls de revue passeren zijn de gevolgen van de verschillen tussen fiscale doelvermogens en commerciële doelvermogens van cliënten. Daarnaast worden wij ingeschakeld wanneer het gaat om de uitleg over alle “niet uit de balans blijkende verplichtingen” aangaande het DGA Pensioen.

stockfoto19

Wij bieden expertise op het gebied van complexe financiële dienstverlening en verschaffen inzicht in complexe situaties betreffende pensioenvoorzieningen.
Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.