Werkwijze

Complexe financiële zaken vertalen naar begrijpelijke materie. Dat zien wij als onze verantwoordelijkheid. Door zaken helder te presenteren aan onze klanten krijgen zij meer inzicht in hun financiële situatie. Dat leidt tot betere beslissingen voor de toekomst. Samen met de klant bouwen wij de brug naar een renderende financiële status.

stockfoto7

Transparantie in de financiële branche. Ook in tariefstructuur. Berkenhout Finance geeft duidelijk inzicht in de opbouw van onze tarieven, wij werken niet op provisiebasis.

Berkenhout Finance start trajecten met klanten door een uitgebreide inventarisatie. De situatie, wensen en doelstellingen van de klant worden hiermee in beeld gebracht. Hiermee ontstaat een duidelijke 0-meting en wordt direct helder waar de hiaten zich bevinden. Op basis van deze inventarisatie geeft Berkenhout Finance het advies waarbij de wensen en doelstellingen van de klant uitgangspunt zijn. Berkenhout Finance neemt ook de uitvoering van het advies op zich en onderhoudt de communicatie over de overgang van de huidige naar de gewenste situatie.

Berkenhout Finance is actief op de volgende gebieden:

  • Collectieve pensioenen en employee benefits
  • Pensioenen voor de ondernemer
  • Financiële planning; inzicht en advies in de financiele situatie
  • Hypotheekadvies
  • Opleidingen
  • Speciale opdrachten; second opinions, kennismanagers bij Money View

Onze adviezen omvatten juridische, fiscale en verzekeringstechnische aspecten.

Berkenhout Finance werkt voor:

De particuliere sector:

De zakelijke sector: